3 Tips bij het verwijderen van Hotmail

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan ben je op zoek naar tips bij hotmail verwijderen. Goed nieuws: Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet én het verwijderen van je hotmail-account is makkelijker dan je denkt. In dit artikel geven we je een aantal tips waar je aan moet denken voordat je je hotmail-account gaat verwijderen.
Tips bij Hotmail verwijderen: denk aan je bestaande accounts

De eerste van de drie tips bij hotmail verwijderen is het bewust zijn van de koppelingen met je bestaande accounts. Dit adres kan nog gekoppeld zijn aan belangrijke accounts van jou. Op deze manier kunnen derden eenvoudig je wachtwoord opnieuw instellen. Wees je je hiervan bewust. Een belangrijke tip bij het verwijderen van je hotmail-adres is dat je de e-mailadressen van andere (belangrijke) accounts ook aanpast. Zo voorkom je dat anderen jouw wachtwoord kunnen veranderen.
Maak bestaande tegoeden op

Een hotmail adres is in principe gratis. Het kan echter zo zijn dat je toch bedragen aan je hotmail account hebt gekoppeld. Bijvoorbeeld om te bellen via Skype. Uiteraard is het zonde om deze tegoeden met je hotmail-account te laten verdwijnen. Een tip is daarom om deze tegoeden te gebruiken. Hetzelfde geldt uiteraard voor je Microsoft en Xbox-tegoeden.

Spijt van het verwijderen van je Hotmail-account? Draai het terug!

Als je er na verloop van tijd achter komt dat het toch niet zo’n goed idee was om je hotmail account te verwijderen, dan kan je het verwijderen van je account terugdraaien. Je kunt het verwijderen van je hotmail-adres tot 60 dagen na het verwijderingsverzoek weer terugdraaien. Deze periode was overigens 200 dagen en is dus terug gebracht tot 60 dagen. Het is uiteraard niet uit te sluiten dat deze periode in de toekomst nog verder wordt teruggebracht. Het is echter niet waarschijnlijk dat de periode 0 dagen wordt, zo voorkomt Hotmail dat je per ongeluk je account verwijdert.