Contactpersonen verwijderen uit Hotmail

Je contactpersonen verwijderen uit hotmail? Hoe doe je dat? We kennen het allemaal wel. Je hebt je hotmail account al een tijdje en op een gegeven moment staan er allemaal contacten in. Het merendeel van die contacten mail je waarschijnlijk niet dagelijks. Hoe kom je nu van die contacten af. Met het onderstaande stappenplan helpen wij je met het contactpersonen verwijderen uit hotmail.
Contactpersonen verwijderen uit Hotmail: stap 1

Het verwijderen van contactpersonen van je Hotmail-account doe je door een paar simpele stappen te doorlopen.Ga naar ‘Contacten’ binnen hotmail. Dat kan vrij lastig te vinden zijn. Het eerste wat je daarom doet is door je muis helemaal naar linksboven te brengen. Daar zie je een pijltje dat naar beneden wijst. Als je daar met je muis overheen gaat, zie je dat er een menu openklapt. Hieronder zie je een (rood) blok met contacten. Daar klik je op.Stap 2: selecteer de contacten die je wilt verwijderen

Als je stap 1 hebt uitgevoerd, dan zal je zien dat er een nieuw scherm opent. Aan de linkerkant zie je de contacten die je hebt. Natuurlijk wil je die niet allemaal verwijderen. Daarom zie je naast de contacten een klein selectie vak staan. Als je daar op klikt, dan wordt de contact geselecteerd. Wil je één contact verwijderen? Dan ben je nu klaar. Wil je meerdere contacten uit je hotmail account verwijderen, dan kun je ze hier allemaal tegelijk selecteren.

Stap 3: verwijder de contacten definitief

Vervolgens kun je de contacten definitief verwijderen door met je muis naar boven  te bewegen. In de balk zie je een knop staan met ‘delete’ of ‘verwijderen’. Door op deze knop te klikken verwijder je de contacten van je hotmail account. Check ook de tips bij het verwijderen van hotmail.

Let op: Contactpersonen verwijderen uit hotmail is definitief. Wanneer je op ‘Delete’ of ‘verwijderen’ klikt is het definitief. Wil je het contact persoon terug? Dan dien je deze opnieuw in te voeren.